Storstädning

Storstädning med garanterat resultat

Grovstädning för skinande rent hem

Ordentlig Storstädning Några gånger per år kan det behövas en ordentlig storstädning! Vårstädning, städning inför examensfester, födelsedagsmiddagar, julstädning eller bara för att det är väldigt härligt att få ett skinande rent hem ibland! Våren och hösten är bra tillfällen för att putsa fönstren och då kan det vara bra att passa på att kombinera det med en storstädning. Fönsterputsning ingår i vår storstädning.

Vad ingår i en storstädning? Vid en storstädning ingår allt, vi får bort ingrodd smuts och fett, vi får bort kalk i badrum och vi putsar fönstren. Vår storstädning är lika omfattande som en flyttstädning med den enda skillnaden att det är möbler i bostaden vilket gör att man inte kommer åt lika bra som i en tom bostad, men istället dammas alla möbler av och fria ytor torkas av.

Att storstäda själv tar tid, anlita ett proffs så blir det gjort mer effektivt samtidigt som det blir riktigt rent. Vi använder miljövänliga, allergitestade städmaterial som rengör på djupet. Din upplevelse är viktigast för oss! Berätta för oss vad du förväntar dig och hur du vill att vi tar hand om ditt hem. Vi anpassar oss så gott vi kan efter dina önskemål och behov.
När vi har städat klart din bostad får du en checklista på allt som har städats så att du enkelt kan se vad som är gjort. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med.

Våra priser

Boka storstädning med oss och få ett skinande rent hem. På Sweorice AB vet vi hur man storstädar rent från topp till tå, så att ditt hem får tillbaka sin forna glans. Alla våra städare har lång erfarenhet av att storstäda i hemmet, de använder miljövänliga städmedel och har ett öga för detaljer. Så vi vet att du kommer dra på smilbanden när du kommer hem efter vår storstädning – och erbjuder därför 100% nöjd kund-garanti på all vår engångs städning. Dessutom betalar du bara halva priset för storstädning, eftersom du får RUT-avdrag på 50% när du tar hjälp för att storstäda hemma.

Storstädning

       30 kr/m²

                 201 kvm och mer
  • 0 kvm – 40 kvm, 40 kr/kvm
  • 41 kvm – 110 kvm, 40 kr/kvm
  • 111 kvm – 200 kvm, 35 kr/kvm

OBS: Priset på storstädning variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek på hemmet, hur smutsigt det är och specifika behov. Som ett professionellt städbolag strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga och fasta priser för vår storstädning så att du kan känna dig trygg och nöjd med vår service. Storstädning – fast pris I tabellen här nedanför får du en indikation på vad en storstädning kostar, baserat på hur stort du bor. Om du har några specifika önskemål eller ett orimligt smutsigt hem (så att det behövs en sanering) kan priset bli högre. Priserna som presenteras är efter RUT-avdrag.

Kontakta oss

Boka ett samtal

Kontakta oss för att boka ett samtal med Sweorice AB städföretag. Vi erbjuder professionell städservice för både privatpersoner och företag. Låt oss hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor skinande rent!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sparar din tid

Tid är en värdefull resurs och att spara tid på städning kan göra livet enklare och mer bekvämt. Genom att effektivisera städningen och skapa en rutin kan du spara tid och energi på att hålla ditt hem rent och snyggt.

Faktura eller swishbetalning

Sweorice AB erbjuder både fakturabetalning och Swishbetalning som betalningsalternativ för sina kunder.

Sömlös kommunikation

Det är viktigt för oss på Sweorice AB att ha en sömlös kommunikation med våra kunder när det kommer till kundtjänst. Vi strävar efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders frågor och behov, oavsett om det är via telefon, e-post, chatt eller sociala medier.

Scroll to Top