Veta mer

Om oss

Din partner

Din pålitliga partner för städning, flytt och renovering

"Städningen är inte bara ett jobb, det är en konstform. Sweorice AB förvandlar smuts till renhet med sina magiska städredskap."
Brenda Karlsson

Sweorice AB är din pålitliga partner när det gäller städtjänster, flytthjälp och renovering av ditt hem. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till låga priser och garanterar att du blir nöjd med resultatet.

Vårt team av erfarna och professionella medarbetare strävar alltid efter att leverera enastående service och göra ditt hem skinande rent, hjälpa dig med smidig flyttning eller förvandla ditt hem med renoveringar.

Vi sätter alltid dig som kund i fokus och arbetar med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att dina önskemål och behov uppfylls. Hos oss kan du lita på att arbetet utförs med hög kvalitet och med en garanti för ditt lugn och välbefinnande.

Kontakta oss idag för att boka våra tjänster och låt oss hjälpa dig att skapa ett vackert och fräscht hem till ett förmånligt pris. Sweorice AB – din partner för städtjänster, flytthjälp och renovering av ditt hem.

Kundgaranti

Kundgarantin hos Sweorice AB Städforetag, flytt och bygg renoveringar är en central del av företagets affärsstrategi och kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder, och det inkluderar även att erbjuda en stark kundgaranti.

Bra pris

Sweorice AB är ett professionellt städ- och renoveringsföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster till ett bra pris. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga värde för deras pengar, oavsett om det handlar om städning, flytt eller bygg- och renoveringsprojekt.

Nöjd kundgaranti

Om du som kund inte är helt nöjd med din köp hos oss, kontakta oss så kommer vi göra allt vi kan för att lösa problemet och se till att du blir nöjd. Det kan vara allt från att byta ut produkten, ge dig en återbetalning eller erbjuda ett annat alternativ.

Pokreni video
Städade kvadratmeter
0 +
Nöjda kunder
0 +
Offerter
0 +
Arbetsdagar
0
"Med Sweorice AB städning blir varje rum inte bara rent, utan även fyllt med harmoni och välmående."
Brenda Karlsson
swish QR large

Vi har SWISH

Med Swish betalning har Sweorice AB tagit ett steg framåt för att erbjuda en modern och bekväm betalningsmetod som passar dagens kunder. Genom att erbjuda en smidig och enkel betalningslösning genom Swish kan Sweorice AB skapa en bättre köpupplevelse för sina kunder och öka sin konkurrenskraft på marknaden.

Scroll to Top