Boka din hemstädning idag!

Vi tror att din fritid inte var gjord för hushållsarbete

Vi är Dust Busters!

Vårt team av erfarna städproffs är utrustade med högkvalitativa produkter och verktyg för att säkerställa att varje yta blir noggrant rengjord. Oavsett om det gäller hemstädning eller storstädning, kan våra kunder lita på att vi levererar en service av högsta kvalitet. Med Dust Busters Sweorice AB  kan du känna dig trygg i att ditt hem eller arbetsplats är i goda händer!

Ring oss!

Hemstädning abonnemang

Cleaning House When You Dont Want to 1920x1080
Varje veckostädning
images 2
Varannan veckostädning
65d5b19950d874f282b5c35f woman with gloves cleaning floor 23 2148520978
Var fjärde veckostädning

Välkommen till Sweorice AB – Din Partner för Hemstädning i hela Östergötland!

  • Eget Städteam: När du väljer Sweorice får du ett eget dedikerat städteam. Vi tror på fördelarna med att ha samma välkända ansikten som tar hand om ditt hem varje gång. Det skapar inte bara en personlig relation utan säkerställer också att städningen utförs enligt dina specifika önskemål.
  • Material och Utrustning: Glöm besväret med att tänka på städutrustning. Vi tar med oss allt material och den nödvändiga utrustningen för att göra ditt hem skinande rent. Du kan lita på att vi har allt täckt.
  • Glada Medarbetare, Glada Kunder: Vi värdesätter våra medarbetare och tror på att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel och välmående. Detta återspeglas i vårt engagemang för schyssta arbetsvillkor och omtanke om vår personal.
  • Ansvarsförsäkring och Kvalitetsgaranti: Din trygghet är vår prioritet. Vi är fullt försäkrade och erbjuder en kvalitetsgaranti för att säkerställa att du är nöjd med varje städning.
  • Rekommendationer: Många av våra kunder kommer till oss genom rekommendationer. Det är ett tydligt tecken på att vårt arbete och vårt engagemang uppskattas.
  • Mer om hemstädning abonnemangs villkor

“Ett abonnemang för hemstädning är som en investering i både ditt hem och din mentala hälsa.”

Våra priser

Abonnemang Gold

2h varje vecka – 1968 kr
3h varje vecka – 2568 kr
4h varje vecka – 3368 kr
5h varje vecka – 3968 kr
6h varje vecka – 4568 kr

Abonnemang Premium

2h varannan vecka – 1068 kr
3h varannan vecka – 1468 kr
4h varannan vecka – 1768 kr
5h varannan vecka – 2168 kr
6h varannan vecka – 2568 kr

Abonnemang Basic

2h var fjärde vecka – 668 kr
3h var fjärde vecka – 868 kr
4h var fjärde vecka – 1068 kr
5h var fjärde vecka – 1268 kr
6h var fjärde vecka – 1468 kr

Timpriset för hemstädning baserar vi alltså på frekvens, medan storleken på ditt boende är vad som avgör hur många timmar vår personal behöver för att städa. Summan av timpriset gånger tidsåtgång blir priset som du betalar för din hemstädning. 

Serviceområden

Hela Östergötland

nedladdning

Norrköping

Hemstädning i Norrköping innebär att professionella städare kommer hem till dig och utför städning av ditt hem. Det kan inkludera dammsugning, dammtorkning, rengöring av badrum och kök, samt andra uppgifter som du önskar. Du kan boka regelbunden hemstädning eller enstaka tillfällen efter behov. Hemstädning i Norrköping kan vara ett bra sätt att spara tid och energi samtidigt som du får ett rent och fräscht hem. Kontakta våra städföretag för att få mer information och boka en städning.

0a688562ca762ce6a5f596a71d5a4fac

Linköping

Våra professionella städare är noggrant utvalda och har erfarenhet av att utföra hemstädning på ett effektivt och noggrant sätt. Vi använder miljövänliga städprodukter för att säkerställa att ditt hem blir rent och fräscht, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. När du bokar hemstädning i Linköping eller Norrköping kan du vara trygg i att ditt hem kommer att bli väl omhändertaget. Vi arbetar med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att varje yta och hörn blir ordentligt städat. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov för att kunna leverera en städning som uppfyller dina förväntningar. Kontakta oss idag för att boka hemstädning i Linköping eller Norrköping och låt oss göra ditt hem skinande rent och fräscht!

1200px Soderkopings radhus

Söderköping

Vi erbjuder fasta priser och flexibla bokningstider för att passa dina behov. Våra städare kommer alltid i tid och är professionella i sitt arbete. Med vår hemstädning kan du slappna av och njuta av ett rent hem utan att behöva anstränga dig. Lita på oss för att ge dig en högkvalitativ hemstädning i Söderköping och låt oss ta hand om städningen åt dig. Du kommer inte bli besviken på resultatet! Kontakta oss nu för att boka din nästa städning och få ett skinande rent hem.

14501 1

Mjölby

Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med vårt arbete och att ditt hem kommer att vara skinande rent efter vår städning. Vi erbjuder även en rad olika tjänster såsom fönsterputsning, dammsugning, dammtorkning och mycket mer. Oavsett om du behöver regelbunden städning eller en engångsstädning, så är vi här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att boka din nästa hemstädning i Mjölby. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ett rent och fräscht hem!

Schemalägg din hemstädning nu!

Granska oss på

Boka ett samtal

Kontakta oss för att boka ett samtal med Sweorice AB städföretag. Vi erbjuder professionell städservice för både privatpersoner och företag. Låt oss hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor skinande rent!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sparar din tid

Tid är en värdefull resurs och att spara tid på städning kan göra livet enklare och mer bekvämt. Genom att effektivisera städningen och skapa en rutin kan du spara tid och energi på att hålla ditt hem rent och snyggt.

Faktura eller swishbetalning

Sweorice AB erbjuder både fakturabetalning och Swishbetalning som betalningsalternativ för sina kunder.

Sömlös kommunikation

Det är viktigt för oss på Sweorice AB att ha en sömlös kommunikation med våra kunder när det kommer till kundtjänst. Vi strävar efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders frågor och behov, oavsett om det är via telefon, e-post, chatt eller sociala medier.

Scroll to Top