Företagsstädning för en trivsam arbetsmiljö

FÖRETAGSSTÄDNING

Städning för företag

Ni är troligtvis proffs på just det ni gör och vi är proffs på det vi gör – nämligen städning! Låt oss sköta städningen på ert företag så att ni kan fortsätta med det ni gör bäst.

Ett rent kontor eller ett rent företag är viktigt ur många aspekter – det ger nöjdare och mer effektiva medarbetare samtidigt som besökande kunder (om sådana finns) får ett bättre första intryck av er och er verksamhet. Med en städtjänst från Sweorice AB så ser vi till att golvet är rent, papperskorgarna är tömda, ytor är avtorkade och att första intrycket utstrålar proffsighet. Vi har städat sedan 1999, så låter ni oss sköta ert företagsstäd så lämnar ni ingenting åt slumpen. Sweorice AB är det självklara valet för företagsstäd i hela Östergötland!

Företagsstäd i Linköpoing,Norrköping, Söderköping,Mjölby och Motala

Trappstädning

Vi kan hjälpa till med trappstädning åt företag, bostadsrättsföreningar och skolor. Vi skräddarsyr en lösning som passar er och gör regelbundna avstämningar för att säkerställa att ni får avtalad kvalité.

Fönsterputs

Fönsterputsning är något man gärna vill låta någon annan göra. Vi gör rent dina fönster, snabbt och effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor ökar trivseln på jobbet. Vi vill hjälpa dig att ha ett välstädat kontor att känna sig välkommen till på morgonen.

Butiksstädning

Även era kunder tycker om när det är välstädat och fint. Vi städar i butiker, både enskilda men också större butikskedjor.

Byggstädning

Byggstädning kräver lite extra då det kan omfatta varierande städbehov i nybyggnationer eller renoveringar. Vi utför byggstädning så ni kan ägna er åt det som ni är bäst på.

Skolstädning

En ren och fräsch skolmiljö ger ökat trivsel för elever och personal. Vår heltäckande städservice anpassas till era önskemål för att tillgodose de behov ni har för att er skola ska vara fri från damm och smuts.

Du har kvalitetsgaranti på alla våra städningar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hur det hela fungerar?

Sweorice AB strävar efter att erbjuda effektivt, pålitlig och kvalitativ städtjänst för sina kunder för att skapa rena och trivsamma arbetsmiljöer.

1

Första kontakt:

Företaget kontakta antingen via telefon, e-post eller genom våra hemsida för att boka en städtid eller för att diskutera specifika behov och önskemål.

2

Offertering:

En offert lämnas baserat på behoven och önskemålen från kunden. Offerten kan anpassas efter behovet, som att ha regelbunden städning eller endast vid behov.

3

Utförande:

Den planerade städningen utförs av välutbildade och erfarna städare som använder professionella rengöringsprodukter och utrustning för att uppnå bästa resultat.

Kvalitet

För Sweorice AB är kvalitet något som aldrig får kompromissas med. Genom sitt starka fokus på att leverera hög kvalitet på alla plan har de byggt upp ett gott rykte och en lojal kundbas som fortsätter att växa.

Arbetsmiljö

Sweorice AB strävar efter att skapa en positiv och inkluderande arbetskultur där alla anställda känner sig respekterade och värderade. Genom att främja en sund och trygg arbetsmiljö är företaget övertygat om att det leder till ökad trivsel och effektivitet bland personalen, vilket i sin tur resulterar i bättre kvalitet på städtjänsterna som erbjuds till kunderna.

Miljö

Genom att vara en miljövänlig aktör inom städbranschen strävar vi efter att göra en positiv skillnad för miljön och för framtida generationer. Vi är stolta över att vara en del av lösningen för en mer hållbar värld och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för att minimera vår miljöpåverkan.

Uppförandekod

I vår uppförandekod ingår respekt för mänskliga rättigheter, gott arbetsförhållande och affärsetik, minskad miljöpåverkan, kvalitet och säkerhet samt samhällsengagemang.

Scroll to Top