Fönsterputs

istockphoto 480751546 612x612 1
Fönsterputsning med kvalitetsgaranti

Behöver du fönsterputsning?

Låt solen skina in genom dina nyputsade fönster! Vi är proffs på fönsterputsning! Att putsa fönstren själv tar lång tid och kan vara ganska jobbigt. För våra erfarna fönsterputsare går det snabbt, smidigt och enkelt. Vi använder bra och miljövänliga produkter så att dina fönster blir riktigt rena. Vi putsar fönster hos både privatpersoner och företag och fönsterputsning ingår om du bokar flyttstädning. Vår personal har stor vana och erfarenhet av fönsterputsning och vet hur man får alla olika typer av fönster rena och fina på ett skonsamt sätt. Om du vet hur många fönster du har så kan du fylla i det i formuläret direkt, annars räcker det med kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Våra priser

Priserna för fönsterputs hos Sweorice AB varierar beroende på faktorer som antal fönster, storlek på fönster, tillgänglighet och eventuell extra arbete som behövs. För mer exakta priser rekommenderas det att kontakta företaget direkt för en offert.

2-sidig fönsterputs (1-glas fönster)4-sidig fönsterputs (2-glas fönster)6-sidig fönsterputs (3-glas fönster)
Lägenhet 1 RoKFrån 495 krFrån 595 krFrån 695 kr
Lägenhet 2 RoKFrån 545 krFrån 645 krFrån 745 kr
Lägenhet 3 RoKFrån 595 krFrån 695 krFrån 795 kr
Lägenhet 4 RoKFrån 645 krFrån 745 krFrån 845 kr
Lägenhet 5 RoKFrån 695 krFrån 795 krFrån 895 kr
Villa/RadhusFrån 60 kr/fönsterFrån 70 kr/fönsterFrån 80 kr/fönster
Inglasad balkong/altanFrån 400/800 krFrån 450/850 kr

Från 500/900 kr

Vad kostar det att få tvättat solceller?

För endast 1950 kr. efter ROT-avdrag erbjuder vi tvätt av upp till 30 solpaneler. Har du flera tilkommer en extra kostnad på bara 40 kr. per panel, också efter ROT. Till detta pris får du dina solceller rena och i toppskick.

Vänligen notera att detta pris gäller om du kan tillhandahålla vatten och om taket är lättillgängligt. Vi prioriterar säkerhet och effektivitet, så om det är extra krävande att nå taket får du en gratis offert baserad på dina specifika behov.

Låt inte dina solceller tappa sin effektivitet. Kontakta oss idag för att boka tvätt av solceller i hela Östergötland!

Maximera energin och låt oss ta hand om tvätten! 

OBS:

Samtliga priser är inklusive moms och efter eventuellt RUT-avdrag

Spröjsade fönster medför en extrakostnad 30 kr/st

För putsning kvällar och helger kan medföra en tillägskostnad på 15-25%

Kvalitetsgaranti

När du väljer oss för fönsterputsning kan du vara säker på att vi levererar ett korrekt utfört jobb till det pris vi kommit överens om. Vi strävar efter att ha nöjda kunder, eftersom det är grunden för vår affärsidé och hur vi kan växa och utvecklas som företag. Därför erbjuder vi på Sweorice AB en tre dagars städgaranti, vilket innebär att vi garanterar att du kommer att vara mer än nöjd med vårt arbete.

Överlåt tvätten av dina fönster till proffsen!

glass cleaner of steeplejack washing a skyscraper windows 2C2E9YB
FÖNSTERPUTS FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs för små och stora företag, bostadsföreningar, hotell, butiker med mera. Vi arbetar från stege, korg, skylift och liknande lösningar för att ta även dom mest svåråtkomliga fönster. Förutom utsikt och insyn ger fräscha skyltfönster och rena entrédörrar ett professionellt helhetsintryck och välkomnande känsla. Låt oss hjälpa er med fönsterputs i hela Östergötland – kontakta oss idag för att boka!

clean w
FÖNSTERPUTS PRIVAT

Oavsett om du har villa i Norrköping, lägenhet i Motala eller sommarhus i Söderköping. Vi putsar alla typer av fönster och du kan även få hjälp med uterum, växthus, balkonger och fasadtvätt. Vi har kunskapen, erfarenheten och rätt utrustning. Anlita ett proffs och lägg helgen på något roligare. Billigaste och bästa lösningen för dig som privatperson är att nyttja något av våra abonnemang på fönsterputs. Självklart kan du utnyttja RUT-avdrag! Kontakta oss idag och boka fönsterputs i hela Östergötland!

RM window solar panels pic
SOLCELLRENGÖRING

För att solcellerna ska fungera optimalt krävs det att de är fria från smuts. Vi erbjuder smidig solcellsrengöring med ett renvatten-system (avjoniserat vatten) där vi rengör panelerna med borste och vatten, helt fritt från kemikalier. Ej rengjorda solpaneler kan sänka effektiviteten och på sikt vara skadliga för din anläggning. Vi har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att maximera dina solcellers produktion. Kontakta oss idag för solcellsrengöring i hela Östergötland!

Vi täcker alla dina behov

Sweorice AB är din enstaka källa för att möta alla dina behov. Oavsett om det gäller flyttstädning, fönsterputs, support eller kontorsstädning, så kan vi hjälpa dig. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar som passar just dig och ditt företag. Med vår expertis och erfarenhet kan du känna dig trygg med att vi tar hand om allt du behöver. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss idag!

Boka ett samtal

Kontakta oss för att boka ett samtal med Sweorice AB städföretag. Vi erbjuder professionell städservice för både privatpersoner och företag. Låt oss hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor skinande rent!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sparar din tid

Tid är en värdefull resurs och att spara tid på städning kan göra livet enklare och mer bekvämt. Genom att effektivisera städningen och skapa en rutin kan du spara tid och energi på att hålla ditt hem rent och snyggt.

Faktura eller swishbetalning

Sweorice AB erbjuder både fakturabetalning och Swishbetalning som betalningsalternativ för sina kunder.

Sömlös kommunikation

Det är viktigt för oss på Sweorice AB att ha en sömlös kommunikation med våra kunder när det kommer till kundtjänst. Vi strävar efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders frågor och behov, oavsett om det är via telefon, e-post, chatt eller sociala medier.

Scroll to Top